SOUTĚŽ O ZÁŽITKOVÝ PROGRAM! Charitativní běh pro Zoo Hodonín

SOUTĚŽ

Zaregistrujte se do našeho charitativního běhu pro zoo, vyfoťte se s vašim startovním číslem, fotku nahrajte pod  příspěvek na facebooku do komentářů a vyhrajte zážitkový program DEN CHOVATELEM V ZOO v hodnotě 4000kč.

SOUTĚŽ NA FB

Další výherce zooodměn vylosujeme z těch, kteří budou sdílet tento příspěvek.

Registrace je možná do nedělní půlnoci: https://www.virtualnibeh.cz/42-charitativni…/registrace

Konec soutěže je 25.6.2021

Během či chůzí můžete od 11. června podpořit Zoologickou zahradu Hodonín prostřednictvím  virtuálního charitativního závodu s názvem Horem pádem s hodonínským stádem. Nezáleží na tom odkud jste a kolik máte času, protože to, kde a kdy svůj závod realizujete, je na každém z vás. V tom spočívá výhoda virtuálních závodů, které fungují stejně jako jakýkoli jiný druh běhu, virtuální je však pouze tabulka výsledků, vše ostatní je reálné. Na výběr máte z několika druhů tratí, které začínají už od 1km a jsou  pojmenovány podle  zvířecích druhů.

Běžet můžete svým vlastním tempem, kdekoli venku v přírodě i bez ohledu na výsledek. Pokud si však chcete poměřit síly s ostatními běžci, pak je potřeba změřit si svou aktivitu a zaslat důkaz, že máte splněno. Pro záznam aktivity můžete využít sportovní hodinky nebo kteroukoli běžně dostupnou mobilní aplikaci. Závod můžete absolvovat kdykoli od 11.-20.6. a po celou tuto dobu můžete také nahrávat své výsledky, a to klidně i zpětně.

Výtěžek ze startovného, jehož výši si můžete zvolit stejně jako druh a délku závodu,  bude věnován na podporu Zoologické zahrady Hodonín. Ta byla v loňském i letošním roce, kvůli vládním opatřením, dlouhou dobu uzavřena a výpadek příjmů ze vstupného představoval citelný zásah do jejího hospodaření. Peníze budou použity nejen na úhradu běžných nákladů spojených s péčí o zvířata, jako je krmivo či veterinární péče, ale také podporu projektů na záchranu ohrožených druhů zvířat ve volné přírodě. Právě částí peněz ze vstupného zoo tyto projekty financuje a podporuje. Zoo Hodonín se tak podílí na záchraně tygrů ussurijských v Rusku, outloňů váhavých v Indonésii nebo nosorožců v Africe.

Registrovat  na charitativní běh se můžete na stránkách VIRTUÁLNÍ BĚH na  jehož platformě Zoo Hodonín závod pořádá.